6 Fødevarer, der ikke bør mangle i dit køkken, og som øger størrelsen på dine bryster

Hvordan man øger brysterne? Det er ikke altid nødvendigt at ty til operation, nogle gange er du bare nødt til at stole på de rigtige fødevarer. Det siges ofte, at kvinder aldrig er tilfredse med deres udseende: de med glat hår vil have dem krøllede (og omvendt), de med fulde bryster vil have dem mindre, mens de med lidt ønsker dem mere velstående.

For den sidste kategori af kvinder, der er på udkig efter en mere blomstret halsudskæring, kan vi sige, at der er en alternativ løsning på de mere invasive metoder, og at det for at opnå betydelige resultater ikke nødvendigvis er nødvendigt at ty til kosmetisk kirurgi, som ud over legitimt indgyde Imidlertid repræsenterer en lille frygt en operation, der forudser en temmelig lang og vigtig kurs og rekonvalescens.

For at øge brystet og holde det tonet kan du selvfølgelig ikke stoppe med at træne, men hvad ville du synes, hvis vi fortalte dig, at ernæring også er en grundlæggende variabel, der påvirker størrelsen på vores bryst signifikant?

Faktisk ser det ud til, at der er fødevarer, der kan få bryster til at «gå op» i en størrelse; hvis det, du leder efter, derfor er en måde at forstå, hvordan man øger brysterne, vil disse fødevarer ikke længere mangle i dit spisekammer, mens hvis du er på den modsatte side og ikke vil risikere at øge dit bryst endnu mere end prøv at udelade dem fra din diæt.

Først og fremmest betyder pasning af dine bryster fra ernæring at foretrække fødevarer, der indeholder østrogener, da der hos kvinder med mere velstående bryster er en større produktion af kvindelige hormoner, i modsætning til kvinder med små bryster, hvor testosteron den produceres i store mængder. At foretrække en diæt med fødevarer, der naturligt indeholder østrogener, giver det mulighed for at virke direkte på hormoner, hvilket forårsager et fald i testosteron og en stigning i østrogen.

Især taler vi primært om fødevarer, der indeholder phytoøstrogener, som er naturlige stoffer, der findes i planter, der er i stand til at efterligne funktionen af ​​østrogen i kroppen.

Hvilke fødevarer indeholder de hovedsageligt? Her er 6, der kan forklare, hvordan man øger brystet, hvis det indtages korrekt.

1. Soja og derivater

Soja er en fødevare, der naturligt indeholder østrogen og er en vigtig kilde til vegetabilsk protein; Ud over ægte soja kan du indtage alle dets derivater, såsom tofu eller en vegetabilsk ost lavet med sojamælk, havsalt og citronsaft og tempeh, der er fremstillet af frø og soja, mælk og mel

2. Frø og derivater

Hørfrø, soja, græskar, anis og solsikke indeholder naturligt østrogener og anbefales stærkt til at forbedre udseendet af vores bryster. Du kan spise dem som en velsmagende snack eller føje dem til salater, opskrifter eller yoghurt. Et eksempel på en perfekt morgenmad? Et glas fedtfattig yoghurt, en teskefuld honning og Goji bær.

3. Mælk og derivater

Ud over vegetabilske oste fremstillet med soja er de af animalsk oprindelse også en vigtig kilde til fytoøstrogener, der kan indtages dagligt: ​​mælk, yoghurt, smør og mange andre produkter indeholder disse naturlige stoffer, der kan øge brysterne.

4. Krydderier

Krydderier som ingefær, timian, oregano, chili, gurkemeje eller nelliker er også særligt velegnede til dem, der søger en naturlig måde at give deres spaltning mere tone og volumen på.

5. bælgfrugter

Alle bælgfrugter (ærter, bønner, linser, kikærter) indeholder meget fiber og jern og er derfor yderst velegnet, hvis det indtages med en vis regelmæssighed, til at være i stand til at øge brystet.

6. øl

Der er dem, der hævder, at øl og gær kan hjælpe med at øge brysterne, især med hensyn til masse. Der ville endda være en bestemt øl, der kommer fra Bulgarien og kaldes Bohza, som ville have «magten» til at tilføje volumen til brystet; så meget, at det, siger producenterne, ville være i stor efterspørgsel fra hele Europa. Er det bare et smart reklamestunt eller en rigtig fond der virkelig?

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta