7 Øvelser for at øge brystvolumen

Brystforstørrelsesøvelser fungerer, og det handler ikke om magi – det er virkelig muligt at finde selvtillid og være tilfreds med dine bryster. Brystforstørrelse er den største drøm for mange kvinder; For at tilfredsstille dette påbegynder mange piger kosmetisk kirurgi eller beslutter at bære polstrede bh’er. Det er dog ikke nødvendigt, fordi der er flere naturlige måder og fysiske øvelser for dig at vokse effektivt.

Bestemt disse øvelser kræver indsats, indsats og dedikation, og de øger dig ikke med to størrelser. Tilfredsheden med at øge og forstørre brysterne vil naturligvis være større og med fremragende resultater. I denne artikel vil vi undersøge de vigtigste og vigtigste metoder til træning af kvindelige brystmuskler. Lad os se de sikreste og mest effektive øvelser for at øge bryststørrelsen uden tricks og på en helt naturlig måde. De øvelser, vi vil tale om, er:

 • Firben.
 • Push-ups i stolen.
 • Brystpresse med vægte.
 • Planken strakte sig ud på måtten.
 • Kontraktioner
 • Mini desktop træning.
 • Brug af vægte.
 • Regenerativ massage.

1- Firben

De klassiske push-ups, dem i liggende stilling, er en nyttig øvelse til brystforstørrelse. Push-ups virker ikke kun på arme og biceps, men også på brystvorterne. Når du træner brystmusklerne, opstår der en forstørrelse af dens størrelse, som påvirker brystet. Sansen vil fremstå fastere og mere komplet. Dette er klassisk træning i marine stil – det er en enestående træning, fordi den fungerer på flere muskler og fungerer effektivt.

For at øvelsen skal være effektiv, skal du ligge på gulvet i liggende stilling med armene krydsede og håndfladerne hviler på gulvet, skub dig op med armene, løft brystet og torso. Det er vigtigt at holde knæene lige og fingrene på jorden. Du skal skubbe ned, indtil armen er helt strakt. Hvis det ikke er praktisk, kan du gøre øvelsen lettere ved at holde knæene flade på gulvet med mindre indsats. Det er vigtigt at holde fokus på brystmusklerne og deres sammentrækning under hele øvelsen.

2- Push-ups i stolen

Andre nyttige øvelser til at fastgøre brystet er push-ups i stolen. Det er en variant af den øvelse, der er foreslået ovenfor. For at øve denne form for træning skal du sidde godt fast i stolen med hænderne klemt på stolens yderkanter og fingrene peger på dine fødder. For at nå træningens udgangsposition er det nødvendigt at ændre hændernes vægt og gå videre med fødderne, indtil skinkerne hviler på stolens kant. Øvelsen består i at bøje albuerne til halvfems grader, sænke dem, indtil skuldrene er justeret med albuerne. Bagdelen må aldrig røre jorden, men røre ved den og derefter vende tilbage til den oprindelige position. Træning styrker brystet (og brysterne), men også bagdel og abs. Start med to sæt med 8 reps hver.

3- Brystpresse med vægte

Dumbbell brystpressen er en ideel øvelse for kvinder, der har til hensigt at styrke deres pecs, forstørre dem og løfte deres bryster. Træning er nyttig til opstramning og kræver træning med to vægte, hvis vægt er tålelig for kroppen.

For at udføre øvelsen korrekt kræves liggende stilling på en let skrånende bænk. Vægte skal holdes sideværts på kroppen og hæves over brystet, løfte dem på samme tid og røre ved dem lige over brystet. Derefter går de langsomt ned, og bevægelsen gentages identisk.

Der er mange kategorier af vægte til at udføre brystpressen – fire, fem eller seks kg er bedst for de første par gange, du udfører denne øvelse. Det anbefalede antal indledende gentagelser varierer fra 8 til 12 gange, også afhængigt af din modstand. Denne øvelse er effektiv, når den udføres mindst to gange hver syvende dag med 10 gentagelser. Det er vigtigt at øge antallet af gentagelser af brystpressen med vægte, når du bliver stærkere.

4- Strakt planke

En anden øvelse, der styrker og øger brystet, er strækbrættet på måtten. Korrekt brætposition kræver håndled justeret med skuldre og krop i en lige linje fra hoved til hæle. Til øvelsen skal du løfte din venstre hånd op, derefter placere den på gulvet og gentage bevægelsen med din højre og gentage øvelsen i to minutter.

Denne øvelse er usædvanlig og tillader ikke kun at øge størrelsen på brysterne, men også at styrke biceps og eliminere abdominal fedt. Det er en anstrengende øvelse for dem, der ikke er vant til at træne, men det kan give virkelig gode resultater.

5- Isometriske sammentrækninger

Sammentrækninger er en øvelse, der hjælper med at øge brysterne i moderation. Udførelse af isometriske sammentrækninger i brystet giver dig faktisk mulighed for at fastgøre brysterne og hæve dem. Denne type træning kan dog hjælpe kvinder med at løsne deres muskler uden at forstørre og puste dem op. Af denne grund viser den isometriske sammentrækning at være meget nyttig og effektiv for potentialet og til at fastgøre brystmusklerne. Det skal gøres mindst tre gange hver syvende dag for at få det optimale udbytte.

Til denne type træning har du brug for et håndklæde: du bliver nødt til at forblive i oprejst stilling med dine ben lige så brede som dine skuldre. Tag derefter håndklædet og hold det foran brystet med armene udstrakte. Træk det derefter lige ud, og hold dine brystmuskler i en hurtig rep. Når håndklædet holdes stramt, er det nødvendigt at fortsætte med at trække i et andet tempo i et par minutter (indtil modstanden forsvinder).

6- Mini desktop-træning

Der er enkle og lige så nyttige øvelser, der kan udføres sikkert på arbejdspladsen, derhjemme, eller hvor du ikke kan stå op fra en stol. En anbefalet øvelse for dem, der bruger meget tid ved skrivebordet, er mini-træningen. Denne øvelse indebærer sammenføjning af håndfladerne, sammenkobling af fingrene; senere er det nødvendigt at skubbe håndfladerne mod hinanden, mens bibsene er trukket sammen. På denne måde fungerer brystet effektivt og styrker brystet effektivt, alt sammen mens det sidder behageligt foran pc’en eller i sofaen.

7- Brug af vægte

Brug af vægte er også en god måde at fastgøre dine bryster på. Det er nok at sidde liggende på en blød overflade (seng, bænk, madras) med en blød støtte placeret bag ryggen. Faktisk skal bysten være let forhøjet (et par centimeter). Vægtene kan være af forskellige typer, rådgivningen er at starte med let tålelige værdier (1 eller 2 kg). Udnyttelse af de to vægte er det derfor nødvendigt at åbne armene sideværts med albuerne let bøjede og derefter lukke dem på brystet uden at strække armen ud.

Regenerativ massage

Brugen af ​​naturlige stoffer bør ikke undervurderes, hvis virkning kombineret med stimulerende massage kan styrke brystet og endda forstørre det lidt. Brystmassagen skal udføres udefra til indersiden af ​​brystet omkring brystvorterne.

De stoffer, der anvendes til olien, kan være af enhver type. En særlig værdsat blanding af naturlige stoffer indeholder tre olier:

 • Arganolie: Arganolie er et stof rig på vitaminer og antioxidantmolekyler: vitamin A, vitaminer i gruppe B, C, D, E. De er i stand til at hæmme processen med forringelse af huden.
 • Avocado olie: Avocadoolie er beskyttende og genoprettende.
 • Jojobaolie: Endelig er jojobaolie i stand til at fugte og nærende huden stærkt. For en ideel blanding skal du blot bruge 50 ml af hver olie til hver massage blandet.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta