Airphones Trådløse hovedtelefoner Pris, udtalelser?

Lufttelefoner er hjælpeenheder. Producenten forklarer, at brugen er enkel og ukompliceret, at hovedtelefoner eller øretelefoner er blevet et værktøj til daglig og kontinuerlig brug i almindelighed, men vi skal være forsigtige med, hvordan vi bruger dem, et overdrevet volumen kan skade øret alvorligt internt, hvilket forårsager høreproblemer, der godt kan være irreversible.

Derudover kan brugen af ​​hovedtelefoner forårsage angst og stress, hvis du lytter til en sang gentagne gange genererer det en slags afhængighed, derfor anbefaler vi, at hvis Airphones kun bruges til musik, har du en afspilning på 40 minutter i 20 minutters hvile under hensyntagen til Bemærk, at decibelniveauet altid skal være under 90, vi skal også tage os af eksterne lyde, forlænge brugen af ​​hovedtelefoner i mere end 40 minutter kombineret med støj som tog, under en koncert, med hornlyde ofte kan det stadig forårsage permanent skade.

Jeg inviterer dig til at kende dette produkt og tage alle de oplysninger, der svarer til Airphones, med det formål at analysere det og selv bestemme, om det kan være et hjælpemiddel i dine daglige aktiviteter, information som fordele, dets pris og brugerudtalelser er findes her i en læsning, der kun varer et par minutter.

9.2Puntaje de experto
Evalueringstabel

Pris
9
Effektivitet
9.5
Brugermening
9.5
Criteria name
9

Hvad er airphones? 

Airphones er designet til at hjælpe brugerne med at få mere praktiske rutiner, deres design giver dem mulighed for at blive brugt dagligt uden at forårsage problemer, de er lette i vægt og lavet af holdbare materialer. Dette anføres af producenten, der bekræfter, at funktionaliteten af ​​Airphones giver fordele frem for alt det praktiske, disse Airphones har en opbevaringshylster, der også bliver deres belastningscenter, derudover gør deres anatomi nemt at vide den rigtige position, der hjælper med undgå at forveksle højre side af venstre side.

Hvordan fungerer Airphones?

Airphones, forklarer producenten, som er et trådløst system, der på grund af sin skabers ord tillader at opretholde lydgengivelse med flere kontinuerlige timer, de kan holdes inde i øret uden problemer, forbindelsen til din mobile enhed er via bluetooth og strømladningen varer i flere timer.

Fordele, der skal opnås

Brug af Airphones forklarer fabrikanten, at det er praktisk, let og behageligt ud over at have god lydfidelitet. 

  • At være inde i øret er det behageligt, og på grund af dets størrelse er de meget diskret.
  • Su tamaño, permite ser almacenados en cavidades pequeñas, como las bolsas del pantalón.
  • bruge det på offentlige steder, giver dig mulighed for at kommunikere jævnt på trods af støj udefra, 
  • Holdbar belastning.
  • 100% trådløs.
  • let og moderne design.
  • Ingen bivirkninger.
  • De forbliver i øret på trods af pludselige bevægelser, såsom træning i gymnastiksalen eller en tur i parken.
  • Med etui, der tillader opbevaring eller opbevaring af Airphones 

794 MXN 794 MXN

Hvad er sammensætningen?

Producenten siger, at Airphones-materialer er af høj kvalitet og holdbare, valgt gennem undersøgelser, for at tilbyde forbrugerne et værdifuldt produkt, at der ikke er toksiske materialer i dets sammensætning, 

Bivirkninger og kontraindikationer

Brugere af mobiltelefoner forsikrer, at brugen af ​​dette produkt ikke har forårsaget bivirkninger eller fysiske skader, producenten på sin side viser ikke nogen form for kontraindikation, fra vores side kan vi kommentere, at brugen af ​​høreapparater af denne type, De skal bruges til et moderat volumen, da ekstrem anvendelse af volumen kan forårsage alvorlige skader.

Sådan bruges

Brugen af ​​disse enheder er ikke kompliceret, og det antages den almindelige brug af brugerne, dette indikeres af fabrikanten, der angiver, at de komplette indikationer findes i Airphones-emballagen.

794 MXN 794 MXN

Brugernes anmeldelser

Det er praktisk nødvendigt at have en mobiltelefon i dag, jeg er en driver, derfor har Airphones en støtte i mit arbejde, jeg bliver ikke distraheret ved rattet, og jeg kan besvare alle opkald i løbet af min arbejdsdag, det skal bemærkes, at der er tidspunkter, hvor det foretrækkes at bruge telefonen eller bare springe over brugen.

Francisco Olivas 44 år gammel.

Jeg bruger dette produkt i gymnastikrutiner, det er behageligt at lytte til musik på det tidspunkt, at have en mobilenhed er naturligvis elementær, jeg anser ikke for, at der skal bruges Airphones hele dagen, da det kan skade øregangen og Det kan endda forårsage permanent døvhed et stykke tid om dagen bare for at hjælpe os i visse aktiviteter, hvor vi ikke direkte kan bruge en mobiltelefon. 

Maria Amparo Ruelas 29 år gammel.

At være taxachauffør kræver at være ved rattet i mange timer, men på samme tid skal jeg være i konstant kommunikation. Lufttelefoner har været et nyttigt værktøj til mit arbejde, skønt det ikke er en mulighed, jeg skal bruge hele dagen, hvis jeg bruger det når Jeg kører lange afstande.

Jesús Ontiveros 34 år gammel.

Hvor kan jeg købe Airphones-hovedtelefoner?

Producenten er det eneste sted, hvor det originale produkt kan købes, og internetsider som amazon eller ebay har ikke tilladelse til at distribuere dette produkt, dette gøres på denne måde, siger producenten, for at forhindre forbrugere i at få adgang til en imiteret produkt, eller dets pris er for høj.

794 MXN 794 MXN

Hvad er prisen på Airphones?

Der findes airphones på producentens side med 50% rabat. I stedet for at betale 1581 MXN betaler du kun 791 MXN, processen med at anmode om dem er enkel og meget hurtig. En agent vil kontakte dig, når du har udfyldt formularen på deres officielle side, under dette opkald vil du have mulighed for at afklare al tvivl om produktet og være i stand til at foretage dit køb.

Producenten angiver, at den også har en forlænget garanti på tre år med en ekstraomkostning på 192 MXN.

Vores konklusion

For tiden kræver arbejdsdage, daglige rutiner ekstra support. Luftfartsbrugere har oplyst, at brugen af ​​dette produkt har givet dem den ekstra hjælp til deres daglige aktiviteter, da det hjælper med at holde kommunikationen igennem opkald eller blot være i stand til at lytte til musik, mens du udfører en aktivitet, der kræver begge hænder i handling.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta