Hvordan man voluminerer læber naturligt?

Læberne er et karakteristisk træk ved hver enkelt ansigt: form, farve, volumen og blødhed i dette delikate område af ansigtet er unikt, uanset vigtigheden af ​​deres efterligning, når vi taler, spiser, smiler og vi kysser.

Præcis er disse kontinuerlige bevægelser ansvarlige for muskelsammentrækninger, der driver området omkring munden og gør det særligt udsat for ufuldkommenheder, såsom tørhed, tab af fasthed, fine linjer og andre tegn på stress i området.

Når de er meget tynde, let skitserede eller asymmetriske, er der flere løsninger, der garanterer korrektioner i forhold til de naturlige proportioner og opnår en læbeforøgelse.

Tips til læbestørrelse

Lad os sammen finde ud af, hvilke er de mest effektive læbeøvelser og naturlige behandlinger, som du kan gøre og forberede dig hjemme til at være smukkere og sexet.

Firbenøvelse

Firbenøvelsen er en meget effektiv ansigtsgymnastikøvelse til at genoprette den rigtige læbestift, fylde dem op og fjerne rynker rundt om munden.

For at få tydelige resultater skal du naturligvis være konsekvent, når du gentager det, på denne måde vil du have meget sensuelle læber uden at skulle ty til silikone.

Sådan gør du øvelsen:

  • Placer dine læber mellem tænderne og glat dem ved at trykke let.
  • Ved hjælp af fingerspidserne skal du trykke på mundhjørnerne og i en rytmisk bevægelse prøve at befri dine læber fra tændernes greb, men samtidig prøve at holde dem ved at bide dem let i startpositionen.
  • Gentag bevægelsen i et moderat tempo, indtil du føler en let brændende fornemmelse.

Kontrastbruser for fyldigere læber

Det er en metode, der garanterer overraskende resultater ved at øge læbernes volumen.

Fortsæt som følger:

  • Start med at bide dine læber. Bid ned hele deres længde i ca. 2 minutter, og fugt dem derefter med varmt vand, og gnid dem med en isterning i ca. 1 minut uden at spilde for meget tid.
  • Proceduren skal udføres 2 gange om dagen, morgen og aften og vil give dig en synlig stigning i læbe volumen og en lysere farve.

Ernæringsmæssig behandling

For at opnå fulde og voluminøse læber er det nødvendigt at fodre dem ordentligt, især hvis de har tendens til at tørre ud. Vegetabilsk olie blandet med et par dråber citronsaft er en fremragende ingrediens til effektiv daglig læbeernæring.

Gnid denne blanding en gang om dagen forsigtigt i ca. 10 minutter og tør den af ​​med et fugtigt håndklæde.

Ved at følge disse tip opnår du en naturlig forbedring af læberne.

Læbeforøgelse kirurgi

Lip filler er en af ​​de mest etablerede procedurer inden for æstetik, hvilket grundlæggende gør det muligt at opnå en forbedring af volumen og form af det. Den minimalt invasive procedure består af indsprøjtning af fyldmaterialer, af naturlig og / eller syntetisk afledning ved hjælp af fine nåle i labial slimhinden eller langs konturen af ​​den.

Denne æstetiske medicinbehandling kan overvejes, hvis der er en asymmetri, et volumenproblem eller et tegn på ældning i læberne eller i deres konturer.

Selvom det er simpelt, skal teknikken imødekomme patientens behov for at undgå komplikationer eller bivirkninger ved behandlingen: Valget af påfyldning skal tage højde for alder, plettetype, morfologiske egenskaber hos personen og det område, der skal behandles.

Der findes forskellige typer af læbefyldstoffer: over tid er forskellige æstetiske behandlingsmuligheder blevet foreslået, der adskiller sig i de forskellige typer af de podede stoffer og materialer (voks, silikone, animalske produkter).

I øjeblikket består specifikke læbefyldstoffer hovedsageligt af bestemte varianter af hyaluronsyre. Dette biokompatible og resorberbare stof bevarer sine naturlige egenskaber (bevarer vand, gendanner fasthed og elasticitet), integreres perfekt i læbevæv og bevarer sine oprindelige egenskaber.

Typer af påfyldning

Permanente fyldninger: de består af en genabsorberbar komponent og stoffer af syntetisk oprindelse, som ikke er genabsorberbare af kroppen (polymere derivater). Resultaterne er langvarige, men nogle gange tolereres disse fyldstoffer ikke godt og kan forårsage bivirkninger.

Semipermanent fyld: de er sammensat af en resorberbar komponent og i et minimum af en permanent (polymælkesyre, kollagen associeret med polymethylmethacrylat osv.). Resultatet af behandlingen varierer fra 12 til 36 måneder.

Absorberbare fyldstoffer: de er fyldstoffer, der er fuldstændigt sammensat af stoffer, der er naturligt til stede i huden og i bindevævet, og derfor resorberes fuldstændigt af kroppen (kollagen og hyaluronsyre efter behandling, ved injektion af fyldstoffet, absorberes gradvist over tid variabel (fra et par uger til seks måneder) Isovolum nedbrydningstid afhænger af volumenet optaget af molekylerne, og de intermolekylære bindinger, de kan etablere. Absorberbare fyldstoffer tolereres stærkt.

Der findes naturlige og effektive midler på markedet, der hjælper med at give dine læber et bedre udseende og give det mere volumen. Disse er cremer lavet med 100% naturlige ingredienser, der har en meget positiv effekt. Et eksempel på disse produkter er Wondalips.

Daglig læbepleje: forebyggelse og kosmetik

Kosmetik er meget nyttigt i den daglige pleje af læberne og er den ideelle løsning til de forskellige effekter, du kan få. Sortimentet af produkter, der spænder fra fugtigheds- eller beskyttende balsam til specifikt fyldstofprodukt, giver dig mulighed for at holde dine læber bløde og hydreret, beskytte dem mod UV-stråler, forhindre og korrigere rynker.

Selv makeup kan hjælpe med at give hydrering og beskyttelse – det spiller en vigtig barrierefunktion og gør læberne fyldige.

Ofte er læbestifter og glosser ofte beriget med aktive behandlingsingredienser og blødgøringsmidler (såsom: hyaluronsyre, E-vitamin, UV-filtre).

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta