Keto Cycle Personlig spiseplan Er det muligt at aktivere ketose?

Rutinerne, verdenen, de daglige aktiviteter, hver dag er tungere, og tiden er mindre og mindre at afsætte til vores krop og pleje af en sund kost, tværtimod, den hastighed hvormed dagene går, tvinger os at spise i ethvert hjørne, over bilen eller inden for samme arbejde. Dette resulterer i en uønsket og overvægtig krop, der er vanskelig at kaste. Keto Cycle personaliserede planer hævder at tilbyde løsningen og være et alternativ til alvorlige ernæringsproblemer og dermed opnå en misundelsesværdig figur, alt sammen fra en korrekt diæt.

Det er normalt, at vi i disse tider beslutter at vælge hurtigere alternativer såsom kosttilskud i pulverform eller kapsler til vægttab, som generelt ikke tvinger os og endda tilskynder til ikke at skabe nogen form for ændring, men hvad ville der ske, hvis vi bedre beslutter at vedtage andre spisevaner? Vi vil vide i denne anmeldelse, hvad der er Keto Cycle, hvilke fordele det giver, og naturligvis de ting, der interesserer os mest, omkostningerne, minutter at læse i bytte for relevant information om denne metode.

Hvad er Keto Cycle?

Skaberen af ​​denne metode forklarer, at Keto Cycle er en diæt, der er tilpasset hvert behov, det vil sige, det er et personliggjort program, der hjælper med at aktivere ketose, bekræfter, at da hver krop er forskellig, bør ikke alle spise de samme måltider. Ikke engang med de samme portioner, hver måltidsplan er designet af specialiserede ernæringseksperter, dette erklæres af sin egen skaber, der gør det klart, at i henhold til de samme brugeres personlige behov er deres egen plan lavet.

Hvordan fungerer Keto Cycle?

Keto Cycle fungerer som skaberen siger, på en personlig måde, der aktiverer ketoseprocessen, hver plan er sammensat af fødevarer, der er nemme at få i supermarkedet, og som har til formål at aktivere den førnævnte proces, derudover har brugerne adgang direkte til ernæringsekspert support 24 timer i døgnet, forklarer Keto Cycle maker, at varigheden af ​​dette program vil afhænge meget af, hvor mange kilo du vil tabe, samt hvilken type menu du vælger.

Det skal bemærkes, at aktivering af ketose ikke er i strid med menneskekroppen, faktisk burde dette være den mest almindelige måde at tabe sig på, da denne proces omdanner fedt til energi og omdanner fedtaflejringer til brændstof fuldstændig udeladelse af kulhydrater, på denne måde har kroppen ikke behov for at kræve sukker fra tid til anden.

Opnåede fordele

Selvfølgelig, når du taber dig, er trivsel generelt, naturligvis falder glukose- og kolesterolniveauer, men også den følelsesmæssige tilstand påvirkes positivt, libido har også behagelige ændringer.

Specifikt forklarer skaberen af ​​Keto Cycle følgende med hensyn til fordelene:

Spiseplanen er primært baseret på aktivering af ketoseprocessen, som ikke er andet end at bruge fedt til at brænde kroppen i stedet for at bruge kulhydrater.

  • Listen indeholder fødevarer, der kan tilberedes på mindre end 30 minutter.
  • Alle fødevarer planlægges i henhold til, hvad forbrugeren erklærer som fødevarer efter deres smag.
  • Spiseplanen inkluderer desserter og snacks, der ikke forstyrrer ketoseprocessen, tværtimod, de bidrager.
  • Forbedrer sundheden.
  • Opmærksomhed 24 timer i døgnet med uddannet personale og specialiserede ernæringseksperter.
  • Vedtag spisevaner lidt efter lidt.
  • Generer sikkerhed gennem dit billede.

Hvad er sammensætningen af ​​denne måltidsplan?

Den personaliserede plan er hovedelementet i denne metode, men Keto Cycle-producenten erklærer, at ud over den personaliserede ernæringsplan er ernæringseksperter, der venter på at afklare deres tvivl, også en del af sammensætningen af ​​Keto Cycle.

Bivirkninger og kontraindikationer

Der er hidtil ingen bivirkninger, der opleves ved brug af Keto Cycle, som er tilladt af brugere, der har brugt denne metode. Fra producentens side er der ingen erklærede kontraindikationer, vi anbefaler kun ærlighed, når du anmoder om en plan, og pas på ikke at medtage fødevarer, der nogensinde har udløst en allergisk reaktion.

Sådan bruges

Hver plan er forskellig, derfor er brugen af ​​den forskellig alt efter brugerens personlige behov.Denne information findes på det officielle Keto Cycle-websted, hvor det åbent forklares, at de nøjagtige data leveres på en personlig måde gennem af e-mails og på samme måde gives en personlig opfølgning på hvert enkelt tilfælde.

Udtalelser fra brugere, der følger en ketogen diæt

Jeg har brugt Keto Cycle i 2 måneder, i starten var det meget vanskeligt for mig at tilpasse mig, i dag synes jeg, at nogle måltider virker rigelige, alt er et spørgsmål om holdning, i mit tilfælde vil jeg nå målet, og det vil tage lidt mere tid.

Azucena Moreira 29 år

Mellem mit hjem og mit arbejde havde det været svært at deltage i en ernæringsekspert, og af den grund besluttede jeg at vælge Keto Cycle, jeg har været for tre måneder siden. Jeg mener ikke, at det har været så vanskeligt at tilpasse sig programmet, jeg tror, ​​at vi ikke kun på grund af fysisk aktivitet skal passe på vægten, også på grund af generel sundhed.

Maura Gálvez 37 år.

Da jeg kom ind i overgangsalderen, begyndte min vægt at stige, derfor besluttede jeg at bede om design af mit spiseprogram, hele menuen har været let at forberede og få, jeg går også en tur hver eftermiddag og prøver at drikke meget vand i løbet af dagen tror jeg ændringerne har været gode for mig på dette stadie af livet.

Cristina Arellano 44 år.

Hvor kan jeg købe?

Der er ingen platforme tilgængelige for at få den personlige Keto Cycle-plan, den officielle webside er det eneste sted, hvor den købes sikkert, du kan muligvis finde dig selv på nettet, nogle steder hvor du ser, at den tilbydes, men skaberen har ikke nogen Autoriseret platform vil derfor af hensyn til brugernes sikkerhed altid være direkte kontakt.

Hvad er prisen?

En af de ting, der mest bekymrer dig, er omkostningerne, og da du kom til denne del, skal det præciseres, at prisen vil afhænge af den type plan, du vælger, som vi har nævnt i hele denne artikel, denne plan er derfor personlig Omkostningerne er variable, Keto Cycle fordeler omkostningerne som følger:

  • 3 måneders keto diæt $ 11 USD (pr. Måned).
  • 6 måneders keto diæt $ 7,66 USD (pr. Måned).
  • 12 måneders keto diæt $ 5,50 USD (pr. Måned).

Ernæringseksperterne går i aktion og designer din egen spiseplan, og udvikleren bekræfter, at du om to timer modtager al din personlige plan i henhold til dine egne mål og behov i den e-mail, du tidligere har underrettet.

Vores konklusion

At få en metode, der effektivt hjælper med vægttab, er vanskelig, især når vi vil have det til at ske ved magi, vi ønsker at tage en pille eller ryste og tabe 7 kilo om måneden uden at opgive dårlige vaner eller foretage nogen form for forandring det er næsten umuligt at tabe et enkelt gram, jeg mener, at Keto Cycle kan være det nyttige værktøj til dette formål, så længe ernæringsplanen respekteres, holder sig til delene og er knyttet til rutiner for motion eller fysisk aktivitet på en måde flere fulgte.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta