QGrips Earwax Cleaner Kan du fjerne voks uden at skade øregangen?

I de følgende minutter vil du opdage alle oplysningerne om QGrip, en plastikanordning, der ifølge producentens ord kan være et interessant element, og et værktøj til at hjælpe med at fjerne voks og hjælpe med at holde indersiden af ​​øret rent.

9.2Puntaje de experto
QGrips evaluering

Pris
9.5
Brugeranmeldelser
9
Effektivitet
9
Produktsammensætning
9.5

Hvad er QGrips? 

Producenten angiver, at QGrips er en enhed, der specifikt er designet til at tilbyde hjælp til rengøring af øret og hjælpe med til at gøre det let at fjerne ørevoks.

Den interne rengøring af øret er vigtig, da du som følge af ophobning af ørevoks kan opleve manglende hørelse, bomuldsspåner eller vattetæpper anbefales ikke at udvinde voks, da de i stedet for at fjerne det har en tendens til at skubbe mere ørevoks indad. Disse små hygiejneværktøjer er kun ideelle og udelukkende på ørerne, det vil sige kun den ydre del af øret.

Selv om ørets hud er meget tynd og følsom, hævder producenten, at komponenterne i QGrips er bløde, derfor kan det bruges af hele familien. Jeg inviterer dig til at afslutte læsningen og kende alle detaljerne i QGrips.

Hvordan fungerer QGrips?

QGrips fungerer som ørerenser med den forskel, at der ikke er nogen risiko for, at der bliver rester inde indeni. Trommehinden er meget let at tage skade, endda permanent, den funktion, som QGrips udfører og er beskrevet af sin egen producent. Denne enhed ligner meget en korkeskrue eller en korkskrue i modsætning til bomuldsknopper, der skubber voks eller voks længere ind i øregangen. QGrips fanger dette snavs med hovedet, og ved at fjerne enheden fra øret, slipper du bare for alt.

€ 29,95 € 59,90

Fordele, der skal opnås

Producenten angiver, at fordelene ved brugen af ​​QGrips er det modsatte af bomuldspinde eller vatpinde, da sidstnævnte har en tendens til at skubbe voks, endda forhindre, at det fjernes.

  • Enhed af passende størrelse til at bære den i din taske, den er praktisk og let.
  • Dets hoved er blødt nok til at passe i store størrelser såvel som børneører.
  • Ekstraher det samlede akkumulerede ørevoks.
  • Det har ingen bivirkninger.
  • Ikke-giftige materialer.
  • Inde i emballagen er en brugsanvisning til at kende detaljerne i QGrips i detaljer.
  • Giver en endelig rengøring af øregangen.
  • Rengøres uden risiko for at blive fanget i ørevokskanalen eller en del af den samme enhed.

€ 29,95 € 59,90

Hvad er sammensætningen?

Producenten angiver, at der til fremstilling af QGrips blev anvendt plast af høj kvalitet såvel som bløde silikoner, dets materialer udtrykker, at de er holdbare uden toksisk kemisk indhold. Derudover udtrykker brugerne, at brugen af ​​denne enhed er let, da den ikke vejer, og dens design gør det nemt at holde. For flere detaljer om dette, kan du gå til de vedlagte instruktioner på emballagen.

Bivirkninger og kontraindikationer

Brugere af QGrips har hidtil ikke manifesteret de skadelige virkninger af den, der er foreslået af dens producent, de samme forbrugere udtrykker komfort med brugen af ​​dette produkt, skaberen af ​​denne enhed for sin del, erklærer ikke kontraindikationer.

Sådan bruges

Denne enhed er nem at bruge, som forklaret af sin egen producent, du behøver kun at indsætte produktet inde i øret, der skal rengøres, og dreje det, QGrips fælder ørevoks inde i øregangen under denne drejning og udtrækker det. Læs den komplette manual i pakken for flere detaljer.

Brugernes anmeldelser

Efter at have taget hen til ENT til ørerensning besluttede jeg ikke at betale for denne service igen og bad om QGrips om at bruge den sammen med alle familiemedlemmer. Jeg har haft nogle fordele med brugen af ​​denne enhed ud over at bruge peroxid For at fjerne voks fra tid til anden bruger jeg ikke længere bomuldspinde.

Juan Gutiérrez 35 år gammel.

Min far er en gammel mand, og på grund af overskydende ørevoks påvirkes hans hørelse fra tid til anden, købte jeg denne enhed fra QGrips for at hjælpe mig med pleje af min far og vedligeholdelse af hans ører, ud over dette besøg hos lægen De er periodiske, og vi sørger for, at alt går godt med dit høresundhed.

Ana María González 42 år gammel.

Jeg understreger kun, at denne enhed bruges som et rengøringshjælpemiddel, det er ikke til at kurere døvhed eller et øreproblem, det er et produkt, der udfører sin funktion, men det skal også huskes, at det at undgå brug af pinde er en af ​​de vigtigste ting, som vi kan indse.

Felipe Alcalá 53 år gammel.

Hvor kan jeg købe?

QGrips findes kun på det officielle sted for producenten, den samme producent var den, der bestemte det på denne måde, for at forhindre forbrugere i at få adgang til et imiteret produkt eller til meget høje priser.

Derfor er sites som amazon ikke autoriseret til at distribuere QGrips, fysiske butikker er ikke af nogen art, og de er heller ikke navngivet som officielle sælgere af denne enhed. Det anføres endnu en gang, at producentens side er det eneste sted at finde QGrips. original.

Hvad er prisen?

59,90 € er startprisen, producenten har dog offentliggjort et rabatilbud på 50%, så du kan anmode om QGrips for € 29,95.

Købsstrategien er enkel og kræver et par minutter for at udfylde din ordre, bare udfyld formularen, der findes på webstedet, en agent ringer til at løse problemer og tvivl og afslutte købsprocessen.

https://ccrcinc.org/2020/07/31/qgrips-limpiador-de-cerumen-precio-opiniones/

Vores konklusion

Vi bekræfter, at øret er et vigtigt og elementært organ ud over at være essentielt til at udføre alle aktiviteter normalt og mere effektivt, dets vedligeholdelse og rengøring skal være betydningsfuldt og med den største omhu for at forhindre irreversibel skade er QGrips blevet brugt af mange brugere, hvilket indikerer, at det er en enhed, som udvisning af ørevoks udføres uden at forårsage bivirkninger. Udover at investere kun en gang, udføres denne rengøring hjemmefra uden brug af andre ekstra værktøjer.Gemme

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta