10 anti-rynke masker med hjemmelavede ingredienser

Sådan laver du effektive, helt naturlige hudvenlige anti-aging masker lige derhjemme. For at forberede dem skal du bare kigge i spisekammeret. Parat?

Som du ved, kan rynker holdes væk med en korrekt skønhedsrutine, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Og så går livsstilen langt: at få nok søvn, ikke ryge, begrænse alkohol og spise på en afbalanceret måde er en af ​​de gode vaner for huden.

Når vi taler om mad, hvad hvis du prøver at lave rynkemasker ud af det, du har i køkkenet? En meget moden frugt, en bar ølgær, som du ved, du ikke kan bruge, og for de mest kreative nogle urtemedicin, der er let tilgængelige i urtemedicin.

en- Avocado maske

Det er en stor klassiker af DIY naturlige midler: avocado indeholder essentielle fedtsyrer, der beskytter huden, såsom vitamin E.

Sådan laver du: Kombiner tre spiseskefulde olie med papirmasse af en halv meget moden avocado. Blend med en gaffel, indtil der opnås glat, klumpfri babymad. Påfør ansigtet, masser forsigtigt og lad det sidde i 10 minutter. Fjern med lunkent vand.

to- Bryggergær, pulverversion

Takket være komplekset af B-vitaminer er ølgær en fremragende allieret for huden. For at modvirke rynker skal du få et halvt glas hel hvid yoghurt, en spiseskefuld tør gær og en anden æblejuice. Bland alt i et øjeblik for at få en ensartet blanding. Det vil være en maske til moden, træt og kedelig hud. De afgiftende egenskaber af yoghurt, vitamin B og ribonukleinsyre og deoxyribonukleinsyre fra ølgær vil yde et væsentligt vigtigt bidrag til epidermis. Enzymerne i æblet vil gøre resten. Lad masken være tændt i 15 minutter og fjern den med varmt vand.

3- Bryggergær, emballeret version

For at forberede en enkel og effektiv naturlig maske med en stramningseffekt opløses en terning af ølgær i lidt varm mælk, indtil du får en cremet konsistens. Påfør ansigtet, lad det hærde og fjern det derefter med koldt vand. De krøllede områder i ansigtet ser ud til at være hævet (tydeligvis midlertidigt)!

4- Øl

Mere end en maske er det et DIY anti-rynke middel til at vække huden, blødgøre den og fjerne tegn på træthed. På ingen tid får du en toning og elastisk lotion, der vil slappe af dine ansigtsegenskaber, foret med fine linjer. Hvordan man gør? Bland to spiseskefulde øl med en spiseskefuld citron, og fordel en blanding på ansigtet med en vatkugle. Lad tørre, skyl med rigeligt varmt vand og påfør en fugtighedscreme.

5- Med friske kapers

En usædvanlig maske med middelhavssmag. Bland en håndfuld kapers med rødvin – begge er nyttige ingredienser til bekæmpelse af hudens aldring, fordi de indeholder vigtige frie radikaler, såsom flavonoider. Påfør blandingen på et rent ansigt og lad det stå i 5 minutter. En idé til? I stedet for at smide den væk, når du er ved at fjerne kapermasken, skal du overføre resterne på din krop inden et varmt brusebad – dets principper vil give din hud et boost.

6- Med røde drueblade

Generelt anvendes røde druer i sammensætningen af ​​produkter, der sigter mod at dybe fugt og næring af overhuden, især tør og moden hud. Derfor kan du bruge den til at forberede en infusion, som hjælper med at styrke huden takket være egenskaberne ved resveratrol, et naturligt molekyle ekstraheret fra grenene. Kog en håndfuld røde vinstokke i fire kopper vand i 5 minutter. Lad afkøle, filtrer derefter væsken og påfør den på ansigt og hals med en vatpind. Skyl ikke.

7- Med havregryn

En anti-rynke blødgøringsmiddel opnås let med havregryn. Forbered en medium tæt babymad med vand og mel, så den bliver lidt varm på ilden eller i mikrobølgeovnen. Påfør den varme blanding jævnt på dit ansigt og lad den stå i 15 minutter. Skyl med lunkent vand.

8- Artiskok

Inulin, der er indeholdt i artiskok, har en høj blødgøringskraft på huden, hvilket hjælper med at modvirke rynker, især dem på nakken. Bland hjertet af en rå artiskok med lidt creme. Når du har fået en glat og homogen pasta, skal du anvende den liberalt på hele halsen og pakke den med en gennemsigtig film. Lad det virke så længe som muligt og skyl med lunkent vand.

9- Mandel

For at forberede en meget sød anti-rynke maske, start om natten før. Lad en håndfuld mandler suge mælken natten over. Den næste dag blandes mandlerne eller blandes med lidt mere mælk. Læg pastaen opnået i ansigtet med sarte cirkulære bevægelser. Du vil straks bemærke forbedringen. Fjern med en tonic. Der er også et produkt baseret på Veona mandelolie, som blandt andet også indeholder vitamin E, lavendel.

10- Æg

Endelig ægget, et hurtigt middel, der får dig til at se mindre dybe rynker. Efter piskning af en æggehvide skal du tilføje et par dråber citron og anvende blandingen på dit ansigt og hals. ¡Skyl med lunkent vand og påfør en god nærende creme.

Du kan også købe produkter, der hjælper med at bekæmpe rynker, såsom masker baseret på naturlige ingredienser, såsom Collamask, der blandt andet indeholder palmarosaolie, betain, olie, kollagen.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta