2 anbefalede tip til at fjerne ekspressionsrynker

Lad os indse det, ingen kan lide at vise rynker. Selvom de er en naturlig faktor, foretrækker vi ikke at håndtere disse mærker omkring øjnene eller læberne. Fordi de mere end at huske de naturlige cyklusser, som vi også oplever, minder os om den alder, der går. Annoncering oversvømmer os med beskeder om mirakelkrøllecremen, men fungerer de virkelig? Svaret er komplekst, men ikke umuligt at besvare. Ud over specifikke skønhedsprodukter er der flere naturlige midler, der kan hjælpe os med at forynge vores hud naturligt.

Og vi må ikke glemme, at blandt de naturlige midler mod rynker er den mest kraftfulde livsstil. Hvis vi ikke drikker nok vand til at fugte huden, tager vi os ikke af vores fødevarer med frugt, grøntsager og madrige med fiber, og vi har også for vane at ryge eller drikke alkohol, der er ingen anti-rynke creme, der kan hjælpe os.

Hvad er rynker?

Rynker er forårsaget af tabet af elasticitet i hudens epidermis. Med alderen har huden en tendens til at producere små mængder kollagen og elastin, to proteiner, der udgør bindevæv. Disse danner et stillads, der forhindrer sagging af disse væv.

Selv hyaluronsyre, som er afgørende for vedligeholdelsen af ​​huden, syntetiseres med større vanskeligheder. Dens opgaver er at holde huden hydreret og fyldig. Dette skyldes, at det let binder sig til vand. Med mindre produktion er der også mindre hydrering af huden.

Dehydrering resulterer i mellemtiden i en reduceret produktion af talg og subkutant fedt. Huden ser tørrere og tyndere ud.

I slutningen af ​​denne onde cirkel vises den irriterende ufuldkommenhed, en subtil fold, der markerer huden. Og det er bestemt til at blive mere og mere synligt og dybtgående.

De foretrukne områder, hvor rynker lettest manifesteres, er: omkring øjnene, på panden og omkring næse og mund.

Generelt begynder rynker at forekomme hos kvinder omkring 20-25 år, mens hos mænd omkring 25-30 år. Og årsagerne skyldes:

 • Alder.
 • Genetiske faktorer.
 • Forfatningsmæssige faktorer.
 • Levevis.
 • Miljømæssige faktorer.
 • Langvarig eksponering for solen, især i de centrale timer på dagen.
 • Blive stresset
 • Sov lidt.
 • Cigar og alkohol.

Ekspressionslinjerne, der dannes som et resultat af vores ansigtsudtryk, de bevægelser, vi oftest foretager med ansigtsmusklerne relateret til følelser (griner, bliver vrede …) er en type stress for vores hud. Hvad bliver mere tilbøjeligt til dannelse af rynker.

Områderne med fine linier er omkring øjnene, på panden og omkring munden.

Tips til at fjerne rynker

1. God ernæring:

Ernæring kan gøre meget for at holde huden og dens strukturer sunde. Lad os se på de vigtigste næringsstoffer, der kan hjælpe dig med en sund og ungdommelig hud.

 • Friske og sæsonbetonede frugter og grøntsager sikrer tilstrækkeligt indtag af vitaminer (især A og E er gavnlige for huden), antioxidanter og mineraler og vand. Vitaminerne A og E findes i citrusfrugter, granatæble, jordbær og ananas.
 • Frugter med quercetin: Lilla frugt, æbler og druer indeholder quercetin. Det er et flavonoid, der har en markant antioxidant handling, der bremser produktionen af ​​frie radikaler.
 • Omega 3 og 6: En korrekt og afbalanceret forsyning af Omega 3 og Omega 6 hjælper også med at opretholde en sund hud. Vi finder naturlige kilder til Omega 3: i fisk, især blå, i vegetabilske olier, i chiafrø, i kiwi, i blåbær, i nødder. Mega 6 er almindelig i: solsikkefrø, sesamfrø, sojabønner, hvedekim og oliven. Husk, at det optimale forhold mellem Omega 3 og Omega 6 ifølge WHO er 1: 5. I vores daglige kost er vi dog tilbøjelige til at bugne af Omega 3 og mangel på Omega 6. Og dette er ikke godt for helbredet eller hud.
 • Olivenolie: Forskere har vist, at olivenolie er et ægte anti-rynkeelement.

Hvad med dem der ikke favoriserer? Sukker, junkfood, kød og mejeriprodukter.

2. Brug af naturlige produkter som et supplement til god ernæring

Det tilrådes at supplere god ernæring og pleje vaner med produkter til rynker, se på følgende liste over anti-aging formler og vide, hvorfor det ville være godt at bruge dem.

en. Inno Gialuron

En vigtig ingrediens til dem, der ønsker at bekæmpe rynker med et naturligt ansigtsserum. Inno Gialuron af planteoprindelse har en stærk fugtgivende, ombygnings- og stramningskraft, ikke kun for ansigtet. Faktisk optimerer den sin gavnlige virkning i en anti-rynke creme til spaltning. Fordi det giver dig mulighed for at bekræfte denne del af kroppen og give den større vitalitet.

Inno Gialuron Serum bliver fugtgivende og effektivt til at reducere rynker, der allerede er synlige. Fremragende til tør og følsom hud, hjælper yngre hud med at forhindre rynker, gør en fremragende anti-aging creme.

to. Medutox

Medutox indeholder flere fedtopløselige vitaminer, der nærer huden dybt.

Hvis det bruges konstant, fjerner medutox serum rynker og alle aldersrelaterede mangler. Fugter huden dybt og gør den mere tonet.

Derudover fungerer det ved at genaktivere mikrocirkulationen og reducere den inflammatoriske stimulus. Derfor er det effektivt selv i tilfælde af acne, psoriasis, eksem og andre betændelser i huden, såsom rødme og solskoldning.

3.Bluronica

Bluronica har vigtige gavnlige egenskaber. Det udskilles under sneglens bevægelse netop fordi det fungerer som et beroligende og helbredende middel for de mikrosår, som sneglen modtager under sin rejse. Derudover har Bluronica-serum også positive virkninger på vores hud. Udover at være nærende indeholder den C-vitamin og fugtighedscreme takket være de høje doser protein. Den indeholder også glykolsyre, der stimulerer kollagenproduktionen. Lavet med de bedste ingredienser har den derfor en anti-rynkeeffekt og regenereringseffekt, da det forsinker hudens aldring. Det er også nyttigt som en rynkecreme til mænd.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta