6 effektive måder at naturligt undgå Crow’s fødder

Fra ordentlig pleje til skønhedsmedicin i hjemmet hjælper disse tip mod krage fødder. Får du disse dejlige rynker omkring dine øjne, når du griner højt? Det er godt! Men hvis linjerne ikke længere forsvinder, taler vi om krage fødder. Virkelig uretfærdigt. Faktisk har adskillige undersøgelser vist, at nogle rynker omkring øjnene gør dig endnu mere sympatisk, ligesom fregner. Imidlertid foretrækker mange kvinder at undvære dem.

Hvad er nøjagtigt krage fødder?

Dette er rynkerne på siden af ​​øjnene. De er ansigtsrynker, der skyldes bevægelsen af ​​ansigtsmusklerne. Hvis de fine linjer endnu ikke er permanent synlige, er det latterlinjer. Hvis huden ikke gik under grin, ville den også se ret mærkelig ud. Over tid skaber dette sympatiske folder med det uflatterende navn. Forresten kommer det faktisk fra kragenes ben: de strålende folder minder om fuglespor.

Hvorfor vises krage fødder kun i øjnene?

Med alderen mister huden elasticitet, og visse linjer forbliver i ansigtet. Øjnene er meget modtagelige for dette. Fordi her er musklerne under ansigtets hud særligt aktive, for eksempel hvis du griner, ser vred ud eller koncentrerer dig meget. På samme tid har huden omkring øjnene mindre fedtvæv end resten af ​​ansigtshuden. Som et resultat er deres elasticitet lavere, det vil sige de er mere tilbøjelige til rynker.

Hvornår vises krage fødder?

Kommer rynker kun i alderdommen? Ukorrekt! De første rynker kan allerede optræde i 1920’erne. Behandlingen af ​​krage fødder er ofte en af ​​de første skønhedsbehandlinger, der også udføres på unge patienter.

Men ikke alle påvirkes så tidligt. Som mange ting i livet afhænger en ung person af deres genetiske sammensætning og livsstil, hvordan de står. Det vigtige her er: Ryger du? Har du meget stress? Drikker du alkohol oftere?

Kan jeg undgå krage fødder?

Tiden tager sin vejafgift. Men du kan bremse processen. En sund livsstil og ordentlig pleje kan i det mindste forhindre for tidlig ældning af huden. Med disse tip kan du forhindre krage fødder:

  1. Brug solbeskyttelse: Altid hver dag! UV-lys er primært ansvarlig for hudens aldring.
  2. Sæt solbriller på: Skinner solen på dit ansigt, bare skæve? Ikke dårligt, men i det lange løb producerer det også rynker i øjnene. Så glem aldrig dine solbriller om sommeren!
  3. Tilstrækkelig søvn: Ud over at forhindre mørke rande hjælper det med at forhindre dannelsen af ​​krage fødder. Mængden af ​​tilstrækkelig søvn varierer meget fra person til person. Bare prøv det på ferie og stole på det interne ur i stedet for vækkeuret. Vidunderlig!
  4. Sund ernæring: Du kan forestille dig, fastfood og slik er ret dårligt for din hud.
  5. Korrekt hudpleje: Hvis huden er godt hydreret, har rynker en dårlig chance! Alle fugtighedscreme, f.eks. Med urinstof, er særligt egnede til dette.
  6. Den korrekte påføringsteknik: Øjenområdet har brug for en masse kærlighed. For at anvende cremer, skjulere og andre ting er det bedst at bruge din ring eller lillefinger (de to er mindst kraftfulde) og trykke let på produkterne. Stærk gnidning eller for meget pres vil også fremme rynker. Husk også at fjerne din makeup!

Hvad kan jeg gøre med krage fødder?

Forebyggelse er fint. Men du har sandsynligvis allerede rynkerne omkring dine øjne. Ellers ville jeg ikke have søgt råd mod ham og ville have endt her. Gode ​​nyheder: selvom krage fødder allerede er der, er der stadig måder at reducere eller endda fjerne dem på.

Dette hjælper med at hjælpe mod krage fødder:

  1. Speciel øjenpleje: Huden omkring øjnene har særlige behov. Det er tyndere og meget følsomt. Der er også kun et par talgkirtler, så det tørrer hurtigere. Øjencremer blandes perfekt. Tip: Vær opmærksom på et mineralfilter til UV-filteret. Kemiske filtre kan irritere huden omkring øjnene og gøre det modsatte!
  2. Retinol: Den anti-rynke trending ingrediens hjælper også mod krage fødder. Vigtigt: Da huden omkring øjnene er meget følsom, bør retinol kun bruges i et passende øjenplejeprodukt. Der er mange forskellige typer retinol. Det er bedre ikke at bruge normal ansigtspleje, den retinol, den indeholder, kan irritere øjenhuden, fordi koncentrationen normalt er for stærk.
  3. C-vitamin: Det bør ikke mangle i kosten, men også i pleje mod rynker. Det har en antioxidant virkning og hjælper derfor med cellefornyelse.
  4. Kollagen: Det forekommer naturligt i huden og er ansvarligt for elasticitet. Desværre nedbrydes kollagenopbevaring med alderen, som et resultat bliver huden hængende over tid. Men kollagen som et kosttilskud kan bremse nedbrydningen af ​​kroppens kollagenopbevaring. Og når det påføres eksternt, hjælper kollagen med at bevare fugt, hvilket får huden til at se friskere og fastere ud.

Hjælper hjemmemedicin mod krage fødder?

Selvfølgelig er der flere muligheder. Store fugtighedscreme, de er DIY-masker med avocado eller cottage cheese. Men også aloe vera, påført ren, og selvfølgelig giver de berømte agurkskiver fugt til huden. Prøv hvad der fungerer bedst for dig!

Crow’s fødder er et fjendtligt ord, men smilelinjer kan være meget rart. Hvis du stadig har nok øjenrynker, kan du modvirke dem med en sund livsstil, ordentlig pleje og enkle hjemmemedicin. Men æstetisk medicin tilbyder også måder at fjerne rynker rundt om øjnene.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta