7 metoder til at forstørre dit byste Er det virkelig muligt?

Forstør brystet naturligt uden kirurgiske forhold, det er mange kvinders drøm. Bekymringer for en invasiv procedure er ret naturlige. Naturligvis ønsker mange kvinder naturlig brystforstørrelse og leder efter måder at opnå det på.

Der er rygter om metoder, der siges at fremme naturlig brystforstørrelse. Lær om disse muligheder for at øge dens størrelse.

1- Vigtige ernæringselementer

Tilsætning af de rigtige næringsstoffer kan fremme naturlig brystforstørrelse. Vitaminer fremmer det generelle helbred og derfor brysternes sundhed og hjælper dem med at opretholde deres størrelse optimalt.

C-vitamin bidrager til den nye dannelse af kollagen. Kollagen er en vigtig del af sund og tæt hud, derfor holder det også brystet stramt og giver det en slankere form, der får det til at se større ud. Der er ingen korrekt mængde C-vitamin i citroner og appelsiner, men i hyben, persille og paprika.

Vitamin B6 Det kan også være nyttigt for naturlig brystforstørrelse eller for at opretholde bryststørrelse, da de bidrager til dannelsen af ​​røde blodlegemer og forbedret blodgennemstrømning til hele kroppen, inklusive brysterne. Du får vitamin B6, især når det kommer til kød, fisk, mejeriprodukter og nødder.

Østrogen Det er et vigtigt hormon, der bidrager til brystets vækst. Fødevarer, der indeholder østrogen, inkluderer squash, kikærter, bønner og hvidløg.

Soja Det kan også være gavnligt for naturlig brystforstørrelse. Soja findes i tofu, i nogle typer smør eller fås som et separat produkt fra sojamælk.

2- Tabe eller gå op i vægt på en sund måde

Kropsvægt er direkte relateret til brystvolumenet og påvirker derfor den naturlige forstørrelse af brystet. Hvis du tager på i vægt, gemmer kroppen mere fedt i brystet, hvilket kan gøre det lidt større, men man bør overveje kroppen her. Hvis du allerede er lidt stærkere, skal du reducere vægten. Brystvolumen faldt lidt, men en slankere talje understreger brystet og får det til at se større ud end før.

4- Sportsøvelser

For naturlig brystforstørrelse kan du lave regelmæssige øvelser, der styrker din brystmuskel. Der er nogle ting, du nemt kan gøre derhjemme eller i gymnastiksalen. Da brystmusklen er direkte under størrelserne, kan størrelsen af ​​størrelserne virke større med hver stigning i muskelstørrelse.

De passende øvelser er:

  • Push-ups (normale eller med hævede fødder).
  • Brystpresse.
  • Vægtløftning (forskellige typer og variationer mulige).

For at du kan opnå naturlig brystforstørrelse, skal du altid være opmærksom på den korrekte udførelse af øvelsen, ellers kan du beskadige brystmusklen eller ikke opbygge den ordentligt.

5- Cremer og tabletter

Salver og tabletter annonceres ofte som hjælp til naturlig brystforstørrelse. Disse indeholder undertiden hormonlignende stoffer og andre aktive stoffer, der formodes at stimulere brystvækst. Som en generel regel har disse præparater ingen reel virkning på brystvævet og fører ikke til nogen naturlig forstørrelse af brystet.

6- Brystpumpen

En anden måde at opnå naturlig brystforstørrelse på er specielle brystpumper (vakuumpumper). Enhedens sugekopper placeres på brystet. Disse skaber et vakuum, der udvider vævet. På den ene side sikrer dette bedre blodcirkulation til brystet, på den anden side får dette brystvævets celler til at svulme op og en naturlig brystforstørrelse kan opnås. Desuden skal vakuumpumpen være produktionen af ​​det strukturelle kollagenprotein, der giver brysterne styrke.

Fra et medicinsk synspunkt er ansøgningen om naturlig brystforstørrelse ikke særlig effektiv og betragtes som kontroversiel. Langvarig brug af vakuumpumpen kan beskadige brystvævet og også forårsage blødning.

7- Skub bh op

Du vil ikke have en permanent, naturlig størrelsesforøgelse, du kan få din egen bryststørrelse til at se mere voluminøs ud. Den hurtigste, nemmeste og muligvis billigste måde er at bære en push-up-bh med specielle indsatser.

konklusion

Som du kan se, er chancerne for naturlig brystforstørrelse meget begrænsede. Korrekt ernæring, sportsøvelser og tabletter er kun støttende. Den visuelle effekt af en push-up-bh er klarere, men kun regelmæssigt. Enhver betydelig brystforstørrelse i en eller endda to koppestørrelser kræver en operation. Den mildeste måde (også kaldet minimalt invasiv) er brystforstørrelse med dit eget fedt.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta