Ling Fluent: Metode til at lære sprog Fungerer det? Hvor kan man købe det, meninger?

Hvis du er kommet så langt, er det fordi du helt sikkert leder efter en virkelig effektiv måde at lære et fremmed sprog på, eller tager jeg fejl? Du er kommet til det rigtige sted! Nu er det muligt effektivt at lære det sprog, du altid har ønsket. Uanset din alder, dit studieniveau eller hvilken erfaring du har med sprog, kan du nu lære at kommunikere med det sprog, som du længes efter at kende.

Der vil ikke være nogen hindring takket være Ling Fluentintet vil stå i vejen for dig at tale, skrive eller læse på ethvert sprog. Læringsenhederne i denne metode er designet på en sådan måde, at indlæring er lettere, ydeevne øges i overensstemmelse hermed, og hukommelsen er omfattende trænet.

Køb nu!

Læs videre, og find ud af, hvordan denne læringsmetode fungerer på ethvert sprog. www.LingFuent.com

Hvad er Ling Fuent?

Ling Fluent er en metode, der er rettet mod alle, der ønsker at lære et fremmed sprog på den hurtigste og mest effektive måde. I dag er tusinder af mennesker allerede registreret i tjenesten og lærer hurtigt det sprog, de altid har ønsket. Alder betyder ikke noget, for begge teenagere kan lære forskellige sprog, som en ældre person, der ønsker at lære mere. Derfor er metoden velegnet til alle, der simpelthen er interesseret i andre sprog.

Hvor kan man komme Ling Fluent?

I øjeblikket erhverver adgang til den oprindelige metode til Ling Fluent det er kun muligt med dets skaber. Apple-brugere finder ikke programmet i App Store, fordi der ikke downloades nogen applikation. Ling Fluent Det fungerer kun via en platform, der er adgang til via den normale internetbrowser. For at logge ind og få adgang til det skal du begynde at bruge programmet. Flere detaljer, gå til det officielle websted for Ling Fluent: www.LingFuent.com

Hvad er prisen på Ling Fluent?

Programmet er baseret på et medlemskab, der indeholder forskellige niveauer, dvs. (Basic, Basic Pro eller VIP), det aktiveres i seks eller tolv måneder. Og kun for et sprog. Enhver, der ønsker at finde vej på flere sprog igennem Ling Fluent Du kan gøre det gennem forskellige planer og betalinger. Priserne er trinvise, du kan begynde og begynde at få succes med basispakken, dette er den mest økonomiske, men meget effektiv. Flere detaljer klik her:

Hvordan virker det Ling Fluent?

Ved første øjekast er programmet kendt for at have et pålideligt indtryk. Hvis du ved, hvordan materialet fungerer, og hvad det er beregnet til, kan du let begynde at lære ordforråd og især passiv forståelse. Producentens websted gør også et pålideligt indtryk. Det forklarer nøjagtigt, hvordan og hvorfor denne metode fungerer, hvordan hjernen stimuleres til at lære, og for hvem dette læringsprogram er egnet. Platformen Ling Fluent er rettet mod folk, der ønsker at lære, udvide eller i det mindste vedligeholde eksisterende sprogkundskaber. Med Ling Fluent Du har den indledende viden og færdigheder til at starte med det fremmede sprog på ethvert niveau og med en masse motivation. www.LingFuent.com

Fordele ved metoden

  • Du lærer i 1 måned og ikke i årevis.
  • Du glemmer at «græde» dig selv træt og keder dig med ord og bøjninger, hvilket alligevel giver fremragende resultater.
  • At studere en halv time om dagen giver dig den samme effekt som en hel måned i en sprogskole.
  • Du bruger flere sanser på samme tid, så du lærer 5 gange hurtigere end i klassen – du assimilerer op til 200 nye ord og sætninger om dagen for evigt.
  • Du stresser ikke, fordi ingen dømmer dig eller gør grin med dig, når du laver en fejl.
  • Du nyder hver lektion, du keder dig ikke, og du behersker sproget så let, at du straks vil lære den næste.
  • Du sparer en masse penge i stedet for at spilde dem på et ineffektivt kursus!

Hvad er formålet med læringsmetoden?

Ling Fluent sigter mod at tillade den første brug af fremmedsproget efter et par uger. Hvis du følger skaberens instruktioner og arbejder med programmet i cirka 30 minutter eller bedre hver dag, vil du helt sikkert være i stand til at gøre det. Imidlertid kræver applikationen koncentration, fordi det ikke er så nemt at huske ord skriftligt og på sprog. Mange gentagelser er nødvendige for at motivationsproblemer opstår selv efter et stykke tid. Disse er helt naturlige bivirkninger, som alle sprogstuderende kender til. Det kræver lidt disciplin og et fast mål at gennemføre programmet.

Køb nu!

Hvad er det for Ling Fluent?

Læringssystemet for Ling Fluent er baseret på viden om neurolingvistik: i de sidste to årtier har hjerneforskere gjort enorme fremskridt med at forstå, hvordan hjernen fungerer. Antager vi tidligere, at venstre hjerne primært er til sproglige og kreative felter og til højre for matematiske og logiske processer, og at sættet viser lidt overlapning, ved vi nu, at dette er fundamentalt forkert.

Individuelle sprogfelter behandles primært i højre hjerne: grafiske repræsentationer, skrivning og grammatik, for eksempel. Tværtimod findes alt, hvad der har med lyd og den akustiske gengivelse af sprog at gøre, i venstre hjerne. Da et bogstav eller en kombination af bogstaver repræsenterer en lyd på de fleste sprog, skal hjernehalvkuglerne arbejde sammen for at lære sproget. Som neurolinguist, den danske initiativtager til Ling Fluent bemærkede, at de fleste sprogindlæringsmaterialer ikke tager højde for dette, og at sproget ikke er netværksbaseret, men kommunikerer lineært. www.LingFuent.com

Hvordan bruges metoden?

Ling Fluent det er let at bruge i den praktiske test. Platformen er nem at bruge. Folk, der bruger computere, tablets og smartphones hver dag, har få problemer med driften. Programmet er tyndt nok til at være i stand til at klare uden instruktioner; når alt kommer til alt er kun de respektive indekskort ilagt.

Producenten siger, at en halv times arbejde med sproget er nok til at mestre det mere eller flydende efter fire uger. Dette er meget kortere tid end en traditionel sprogbog kræver, og fire uger er en kort periode. Miraklet ved sprogindlæring er muligt, fordi programmet egentlig kun indeholder de vigtigste og mest almindelige ord og sætninger og er baseret på ren memorisering. Man kan ikke forvente åndelige flyvninger med fantasifulde og dybe filosofiske diskussioner. Ling Fluent han vil bare opmuntre dig til at huske.

Brugeranmeldelser

De gør det alle sammen! Jeg er allerede mine år, og i første omgang var jeg bange for ikke at kunne bruge denne platform. Hvilket vrøvl, for det er let! Du skal bare lave et par klik. Han studerede, da han kørte i bussen, stod i kø for at gå til lægen eller hvilede i haven. Og det fungerede, for efter 4 uger taler jeg allerede engelsk ganske flydende. Det var så simpelt, at jeg anbefalede det til alle mine venner, og de har alle lært! Så disse nye teknologier er værd at stole på.

María Zavala, 42 år

Jeg kæmpede længe for at få en forfremmelse. Jeg blev sur, da de forfremmede yngre mennesker, og det arbejde, jeg ikke interesserede ingen. Chefen bad mig tale engelsk flydende, fordi virksomheden voksede, og vi begyndte at have kontakter i udlandet. Jeg besluttede at handle hurtigt. Jeg tilmeldte mig et intensivt kursus, men der led jeg bare. Alene Ling Fluent det hjalp mig. Efter 3 ugers læring var jeg i stand til at vise min flydende engelsk til min chef. Han besvimede næsten af ​​chokket! Jeg modtog en forhøjelse og en forfremmelse – jeg leder mit team, og jeg er i kontakt med klienter i USA. Det er sandt, sprog er vigtige, hvis du vil vinde godt. Jeg lærer i øjeblikket tysk, og jeg planlægger at lære fransk.

María Méndez, 39 år gammel

Jeg vil ikke benægte det, jeg har aldrig ønsket at studere, jeg havde dårlige karakterer i skolen. For tyve år siden rejste jeg til Italien for at tjene penge. Og i løbet af de 20 år lærte jeg kun et par grundlæggende sætninger. Endelig begyndte min kone at fortælle mig, at det var en skam ikke at kende sproget efter så mange år, og hun foreslog Ling Fluent. Jeg lo af hende, men hun gav ikke op. Så jeg prøvede det og var forbløffet over, hvor meget jeg nød at lære. Jeg mestrer italiensk hurtigt og let. Det er en skam, at det kun har gjort det nu!

Sergio Ramos, 49 år

Vores konklusion

Ling Fluent det værd. Platformen bag det blev udviklet af en specialist, der ikke kun er en absolut ekspert inden for hjerne-venlig læring som neurolinguist, men også har tilstrækkelig erfaring med sprogindlæring som en flersproget person. Derfor kan det antages, at Ling Fluent virkelig gør, hvad specialisten lover: indekskortsystemet gengiver pålideligt det korrekte sproglige indhold, der er udarbejdet på en sådan måde, at det er nemt at huske. Og betjening med smartphone eller tablet er sjovt nok for de fleste mennesker.

Yderligere, Ling Fluent bruger mange flere sprog end andre programmer af denne type. Der er meget tilgængeligt på markedet, der tilbyder tysk, engelsk, fransk, italiensk og måske endda spansk. Ling Fluent tilbyder også hollandsk, svensk og norsk. Dette er relativt sjældent og udvider i høj grad platformens målgruppe. Russisk er også tilgængelig. www.LingFuent.com

Køb nu!

Hyppige spørgsmål

Hvor kan jeg købe eller få adgang til Ling Fluente?

I øjeblikket, Ling Fluent det er kun tilgængeligt på dets officielle side. Ling Fluent Det fungerer gennem en platform, der er adgang til via den normale internetbrowser. www.LingFuent.com

Hvad er prisen på Ling Fluente?

Programmet er baseret på et differentieret medlemskab (Basic, Basic Pro eller VIP) aktiveret i seks eller tolv måneder. Prisen varierer alt efter det valgte medlemskab.

Sælges det på Amazon?

Nej, kun medlemsmulighederne kan fås fra den officielle hjemmeside for Ling Fluent. www.LingFuent.com

Hvordan får man den oprindelige metode?

Den oprindelige metode kan kun fås ved at besøge dens officielle side.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta