XtraSize Piller Pris, hvor kan man købe, fungerer det?


Hvis du er bekymret for størrelsen på din penis, kan du være interesseret i naturlige løsninger for at øge størrelsen og omkredsen. I stedet for at vælge en drastisk og potentielt farlig metode (såsom kirurgi), er der et kraftfuldt ernæringstilskud baseret på naturlige ingredienser, der giver dig mulighed for at have mere varigt samleje. Vi taler om StraSize-piller.

9.2Puntaje de experto
Evaluering XtraSize

Pris
9
Effektivitet
9.5
Brugernes anmeldelser
9.5
Produktsammensætning
9

Hvad er XtraSize?

Xtrasize er en naturlig formel, som brugere, der har brugt det, hævder, at det er den sikreste måde for alle voksne mænd at tilføje størrelse til deres penis, uanset deres alder. Xtrasize, er et naturligt ernæringstilskud til mandlig forbedring, bruger naturlige ingredienser, der væsentligt øger størrelsen på penis.

Xtrasize kan øge penisstørrelsen ved at lette og øge blodgennemstrømningen til penis. Det er den bedste naturlige enhancer, og ifølge dens skabere vil brugerne ikke have brug for at ændre deres livsstil og opførsel. Derudover kan mennesker, der ryger, mennesker, der drikker alkohol eller endda dem, der er ordineret, sikkert indarbejde produktet i deres liv med succes.

Hvor kan man købe Xtrasize?

Ved, at produktet ikke kan sælges i butikker som mercadona, amazon, ebay, aliexpress eller på apoteker. Hvis du vil vide, hvor du kan købe dette produkt, skal du vide, at du kun kan gøre det via producentens officielle websted. Du kan gå ved at klikke her. www.xtrasize.dk

Produktpris

Xtrasize er med 50% rabat. Vi anbefaler, at du skynder dig, inden prisen og tilbudet ophører. Få din rabat her www.xtrasize.dk

Sådan fungerer det

Det mandlige seksuelle organ er sammensat af to sektioner eller dele, det vil sige den lange del og den øvre del. Den lange del er ansvarlig for en erektion og kaldes corpora cavernosa. Det er et svampet væv, der kanaliserer blodgennemstrømningen.

Hvis denne kavernøse krop modtager nok blod, udfylder den og forsyner blod til hele penis. Penisen bliver stående og hård. Årsagen til, at dit seksuelle organ forbliver i samme størrelse, er fordi corpora cavernosa ikke indeholder blod.

Den eneste måde at øge størrelsen på det mandlige seksuelle organ er at øge blodtilførslen til penis, selvom den hule krop er fuld af blod. Når blod skubbes ind i penis, bryder det cellerne og får dem til at ændre størrelse. Disse nye dimensioner viser en større penis.

Normalt fungerer hver mandlig enhancer ved at lette opnåelse og vedligeholdelse af en erektion. De bruger ingredienser, der signifikant styrker libido eller udvider blodkar eller en kombination af de to metoder.

Xtrasize-pillen er designet til at bruge den samme fonzionamento-teknik. Naturlige ingredienser er valgt til at være effektive til forbedring af menneskets seksuelle helbred. De virker specifikt på det ekspanderbare erektile væv, som findes i hele din penis. Det ekspanderbare erektile væv er det, der fyldes med blod, hver gang du har en erektion.

Du kan være sikker på, at produktet fungerer ved at forbedre blodgennemstrømningen til penis, samtidig med at det omgivende vævs sundhed og absorption øges. Dette er især nyttigt til din penis. 

Fordele ved at bruge Xtrasize

 • En stigning i størrelsen på dine erektioner.
 • Tilføj op til tre inches til penisstørrelse.
 • Xtrasize har vist sig at være helt sikkert.
 • Forbedre tykkelsen på din penis.
 • Forøg selvtillid og selvtillid.
 • Forøg din seksuelle præstation generelt.
 • Det er hovedsageligt sammensat af en kombination af naturlige ingredienser.
 • Dets officielle hjemmeside viser vidnesbyrd.
 • Øger den seksuelle lyst til bedre seksuel funktion.
 • Producenter hævder, at Xtrasize klinisk er bevist, at det fungerer.
 • De garanterer resultater.

Xtrasize sammensætning

Før man observerer virkningen af ​​Xtrasize på penisforstørrelse (og behandler mandlig impotens), er det vigtigt at overveje dens sammensætning. Dette diættilskud indeholder kun i planteekstrakter og naturlige aktive ingredienser, hvis effektivitet er blevet bevist ved uafhængige videnskabelige undersøgelser. www.xtrasize.dk

Tribulus Terrestris:  Denne plante, der hovedsageligt vokser i Afrika og Asien, er blevet brugt i flere hundrede år i traditionel medicin. Det er især kendt for at øge libido og tillader derfor at forbedre erektile funktioner og gøre det virile organ større. Ved at øge dit niveau af testosteron (kønshormon knyttet til maskulinitet) vil tribulus terrestris også hjælpe dig med at øge størrelsen på din penis.

Maca Root:  Denne naturlige ingrediens, der hovedsageligt vokser i Latinamerika, fungerer også som en kraftig afrodisiakum. Og det hjælper med at holde erektioner længere. Det kæmper også mod for tidlig ejakulation ved at forbedre blodcirkulationen. Derudover er det denne sidste effekt, der hjælper dig med at forstørre din penis.

Så palmetto:  Denne naturlige plante øger ikke kun den seksuelle lyst og ophidselse. Det forstørrer også størrelsen på penis. Det reducerer også dit dårlige kolesteroltal og hjælper med at begrænse risikoen for urinvejsinfektioner.

L-arginin:  Denne aminosyre forbedrer ikke kun blodcirkulationen (og bekæmper derfor erektil dysfunktion). Det hjælper også med at få flere centimeter i størrelse og omkrets af din penis.

Disse naturlige ingredienser er tidligere blevet brugt i mange år og har bevist deres effektivitet. Med disse tidligere anvendte ingredienser garanterer pillen dig et mere behageligt sexliv.

Bivirkninger og kontraindikationer

Pillerne kan være en stor hjælp til at fremme blodgennemstrømningen til kønsdelene. Øget blodgennemstrømning kan hjælpe med at kurere erektil dysfunktion eller impotens. Da dets ingredienser er af naturlig oprindelse, forårsager det ikke bivirkninger eller negativ skade på dit helbred. www.xtrasize.dk

Da produktet er et helt naturligt supplement, siger producenten, at der ikke er nogen bivirkninger, som du ikke skal bekymre dig om. Dette er gode nyheder, da det garanterer ukomplicerede resultater. 

Brugertilstand

I teorien skal du tage en tablet om dagen! Det er bedre at tage det lige efter morgenmaden. Du kan være fleksibel med hensyn til vejret, men for nogle synlige resultater er det bedre at tage dem på denne måde.

 • Tag 1 tablet på tom mave med et glas vand hver morgen før morgenmaden.
 • At tage en pille en halv time før sex, kan hjælpe med at forbedre ydeevnen, som angivet på webstedet.
 • En kasse svarer til 2 måneders behandling.
 • For de bedste resultater anbefales det at fortsætte behandlingen i mindst 90 dage og fortsætte behandlingen med 3-4 kasser.

Brugerudtalelser

Det var først en dag senere at tage pillen og indse, at jeg havde mere energi og modstand i sengen. Den samme ting skete ikke med mig, når jeg drikker en drink eller et supplement i øjeblikket. Den anden dag kunne jeg føle mig meget bedre end den første. Jeg havde ikke brug for at se længere, med Xtrasize var jeg overbevist og tilfreds, fordi det gav mig alt på et par dage, hvad jeg havde ledt efter i lang tid, jeg var i bedre humør og jeg forlod min kone lige så tilfreds som da vi giftede os for mere end 20 år siden .

Daniel Restepo 54 år gammel

En ven fortalte mig, at han tilføjede sit liv dette supplement, der havde forbedret hans intime liv, i begyndelsen tøvede jeg med at prøve dem, da han tidligere havde prøvet at bruge kosttilskud til seksuel forbedring, og de ikke havde arbejdet for mig. Nu er jeg glad og meget tilfreds med at have lyttet til min ven, for efter at jeg startede dette supplement blev mit seksuelle liv forbedret med min kone, nu genoplever vi hver aften den lidenskab, vi havde, da vi startede vores forhold.

Salvador Martinez  44 år gammel

Vores konklusion

Xtrasize virker på libido, erektionskvalitet og udvidelse af det mandlige seksuelle medlem. De aktive ingredienser i XtraSize giver dig mulighed for at forlænge din køn og især få 1,5 cm i højden. Hvad angår omkredsen, ville den stige med 5% for hver behandlingsmåned. www.xtrasize.dk

For at observere dens virkninger og forstørre din penis er det vigtigt at følge den dosis, der er anbefalet af producenten. Den består af at tage en tablet om dagen, helst om morgenen. Sluk den med et fuldt glas vand.

Hvis du glemmer at tage en XtraSize-kapsel, skal du gøre det, så snart du husker det. Og hvis der er gået en dag, skal du bare springe den glemte dosis Xtrasize over og fortsætte din behandling normalt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan man købe Xtrasize?

Xtrasize kan kun sælges via producentens officielle side. www.xtrasize.dk

Hvor meget koster Xtrasize?

For at kende prisen på Xtrasize skal du gå direkte til det officielle websted ved at klikke på dette link: www.xtrasize.dk

Kan du købe produktet på apoteker?

Nej, Xtrasize sælges ikke i apoteker eller kommercielle butikker som mercadona og aliexpress.

Sælges det i amazon butikker?

Du kan muligvis finde et Xtrasize-lignende produkt, men du vil aldrig være i stand til at finde det originale produkt i Amazon, oven på hvilket du finder et produkt, der er højere og ikke får de forventede resultater.

Hvordan kan man garantere køb af det originale produkt?

For at garantere køb af dette produkt kan du kun gøre det ved at købe originalen via det officielle websted.

Estaremos encantados de escuchar lo que piensas

Deje una respuesta